tisdag 7 februari 2012

Musiktack.

Tack kära Logic för att du finns och tvingar mig att vara kreativ istället för att ligga och böla.



Happieness will come.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh kan inte du bli min lesbiska storasyster som kunde ge mig en kopp te och några livsråd när det är som mest drama! Tjafs, svartsjuka och backstabbing...Blir det bättre när folk mognar? Om inte blir jag fan hetero..Fast dom kanske inte heller har det så kul.

Gillar din blogg och en vacker dag kanske jag länkar till min, om jag vågar :)

Hoppas du mår bättre snart!!

Niki Yrla sa...

ÅH DET VAR DET FINASTE. Alla dagar kan jag vara din lesbiska storasyster och ge dig litervis med te ur valfri tekanna. Fy vad fint.
Vissa saker blir bättre. Främst blir man själv bättre och utvecklas, om man själv vill. Jag känner att jag har utvecklats oerhört de senaste åren och vet vad jag vill, och vad jag vill ha. Sedan har dock inte ålder det minsta att göra med utvecklingen för flera kvinnor jag varit med är sk Hopplösa fall som bara gör samma misstag om igen.
Men man (jag) lär sig (mig) också att inte leta efter potentiella ragg i flatvärlden/flatkomposten. Och så lär man sig med tiden (detta gäller många!) att faktiskt träffa folk som är BRA, fina och bra för en istället för någon som inte ger en ett skit egentligen. Man tar vara på sig själv. För man själv är trots allt det viktigaste man har. och man vill ju känna att du är bra och jag är bra och vi är dubbelt så bra ihop. Tycker jag.
Och bli aldrig ihop med någon svartsjuk. Tjafsa gör alla. Men skitsnack kan man lämna bakom sig. Skaffa snälla vänner.
Osv.
Tack och tack!

Anonym sa...

Åh va gullig du är som svarar så fort! Jag har tänkt många gånger att jag ska skriva här men det har aldrig blivit av bara.
Tack snälla för tipsen och pepp! Fortsätt med bloggandet, det är alltid lika inspirerande att läsa om dina äventyr och dina tankar.
Skickar en styrkekopp med te över till dig :)