onsdag 15 juni 2011

Mungipehårstråborttagningsspecialist. Och mobbade barn.

(Nu är det bara en vecka kvar tills jag får reda på ifall jag kommer in på skolan. Känns som att allt kommer bli bra ifall jag kommer in. Kommer jag inte in kommer jag att få en smärre livskris. Undrar vad tusan jag ska göra då. Bilmekaniker? Enligt en kollega skulle ju mina framtida söner få det sämre ställt i livet och bli retade om de inte har en far som kan lära dem att meka med bilar. Bara att ta tag i saken. All in. Bilmekaniker. Byta kön.
Man vill ju inte få mobbade barn.)

En gubbe på mitt jobb ville speciellt att jag skulle komma till honom och klippa bort ett skäggstrå som irriterade i mungipan. Då jag gjorde det sist berättade han för mina kollegor att jag hade "sysslat med sådant tidigare, proffisionellt". Denna gång uppgraderade han det hela till att jag har "jobbat med detta proffisionellt tidigare, på SALONG". Han är inte det minsta dement. Inte ens senil. Han talar alltså av erfarenhet, ur hjärtat. Undrar om jag kan skriva det på mitt cv. "Specialist på mungipehårstråborttagning".


Nu ska jag träffa Ck och dricka en flaska rödvin vid havet. Om havet känns för kallt så tar vi och framkallar havet inom oss. Det går.
Och Sprallan släpper snart sin debutsingel på EMI, och Ck trummar. Man blir så stolt över sina bästisar att man dör lite. Kolla här:
Alice b’s debutalbum på EMI. Singeln ”I den här staden” ute i juni!


Sprall och Ck.


Och såhär gulligt är det att vara ihop med en dyslektiker. Tornfisk. Puss:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså, tornfisk. Jag älskar det. Jag älskar dock inte att du låter bli att bjuda mig till havet. Vi är ju grannar nu.. /Leip

Niki Yrla sa...

Det blev en kino och skybaren på Scandic istället. Du är välkommen alla dagar, finaste du.