måndag 18 maj 2009

Jag är en inbrottstjuv.

Gårdagens fest var en katastrof, så usel var den. Dock blev jag en sprillans ny kalsong med spännande resår rikare. 
Förfesten var desto trevligare. Den tillbringades i p5s replokal med massor av fina människor. Jag och Fanny och Kajsa jammade lite, och på slutet jammade jag och Fanny och det var hemskt roligt att elgitarrjamma och hon hade fantastiskt kul bakom trummorna. Fler gånger!
Vi satt många och drack öl och lyssnade på musik. Jag blev kissnödig och Alicia sa att toaletterna fanns "Upp för trapporna, och sedan direkt till höger". Jag gick upp för trappan, men hittade ingen dörr direkt till höger och tänkte att jaja, "trapporna" kan ju innebära flera trappor så jag fortsatte tills jag var på våning tre och hittade en tjusig dörr direkt till höger. Jag klampade in och såg en toadörr stå på glänt och tänkte inte så mycket på den övriga inredningen. Toan var personlig och stilig och jag tänkte att det kanske var någon typ av förening som höll till här inne. 
Plötsligt hör jag röster: "Det är någon här... Schhh... Och toan är låst!" och inte ens då anar jag oråd. Inte förrän det bankar på dörren och en mansröst säger "Hallå, vem är du och vad gör du här?" och jag utbrister "Eh, jag är bara jag, jag skulle på toa, kanske gick för långt? Vänta, måste tvätta händerna bara."
Använder personliga tvålen, torkar av mig på personliga handduken. Går ut. 
"Du är i vårt hem", säger den chockerade mannen. Ojsan, hoppsan. Jag bad hemskt mycket om ursäkt och han frågade om jag var i replokalen, och informerade om att toaletten ligger två trappor ned. Jag var vindrucken och lite vimsig och ja. Det hela var inte alldeles för opinsamt.
Jag vågade inte berätta något sedan. (Bara viska till Fanny som höll på att skratta ihjäl sig, och idag på klubbmötet slank det ur mig lite.) Så jag outar mig här och nu. 

Inga kommentarer: