lördag 20 februari 2010

Jag är moster!!

Det var som jag trodde!
Den 18 Februari kl 23:31 föddes den lille gossen Marcel och imorgon ska jag få träffa honom! Det ska bli helt underbart, dessvärre lär jag vara en smula bakis eftersom att mina vänner ska ha avskedskalas för mig ikväll efter jobbet. Men en voltaren på det och allt går bra. Tror han har god potential för att bli mannen i mitt liv.

6 kommentarer:

x.snowangel.x@hotmail.com sa...

Det här har inget med inlägget att göra, jag har bara en fråga. Det är så att jag är fullkomligt förälskad i dina tidigare låtar, bland annat Time Killing och I Have to Meet You Somewhere, men nuförtiden finns det ingenstans jag kan lyssna på dem längre. Kommer du ge ut en CD eller finns det något sätt att få tag på låtarna?

Niki Yrla sa...

vad kul, och vad glad jag blir! jo en cd hoppas jag väl kommer någongång men de där gamla dängorna kan jag maila till dig om du vill?

x.snowangel.x@hotmail.com sa...

Ja, jättegärna! Ju fler jag får desto gladare blir jag. :)
Måste bara säga att du är jättebra live också. Blir lite väl mycket beröm här kanske, men det var faktiskt så jag upptäckte din musik. Tror det var Lava du spelade på då.

Niki Yrla sa...

haha, vadå väl mycket? det finns inget sådant. jag har inte riktigt haft samma självförtroende i musiken på ett tag, iallafall att spela offentligt, men ska ha spelning på högkvarteret den 27 mars, du är hemskt välkommen! när du såg mig, var det under pride? ack, ljuva tider. är så trött att jag dör nu men jag skickar lite! och tack!

x.snowangel.x@hotmail.com sa...

I så fall måste jag försöka få med några kompisar dit!
Jag såg dig på Lava, tror det var under förrförra Pride.

Om du skickade låtarna så kom de nog inte fram. Har kollat mejlen och inte sett något. x.snowangel.x@hotmail.com är det i alla fall, folk brukar lätt glömma punkterna så det kanske var där det gick fel? Kom förresten på att jag glömde nämna Dream förut, men jag vill gärna ha den också om möjligt!

Niki Yrla sa...

jag lovar att skicka låtarna inom några dagar, kanske lördag. just nu är jag för körd för att ens veta vad dessa låtar heter även om någon skulle skrika namnen i öronen på mig. kallas jobb+packning enbart utan någon rast eller ro, i 2 veckor.
dream kommer också, som ett brev på posten! eller låt på mailen.